Van de basisschool
naar….

Het SGA!

Ben je nieuwsgierig en een tikkie eigenwijs? Dan voel je je thuis op het SGA! Kom gerust kijken en doe mee met de SGA Challenge Day op woensdag 23 november. Aanmelden kan via de link

Of

Kom een dagje mee lopen in de maanden november,  december 2022 en januari 2023. Aanmelden kan via de link

Of

Kom kijken tijdens de open dagen op 10 en 11 februari 2023. We gaan ervan uit dat we jullie samen met je ouders kunnen ontvangen op het SGA , geen online open dag maar een open dag waar je leerlingen en docenten kunt ontmoeten. Opgeven is dan niet nodig, je kunt binnenlopen wanneer het jou uitkomt.

Vrijdag 10 februari van 15:30 uur tot 18:30 uur

Zaterdag 11 februari van 10:30 tot 13:30 uur

SGA Challenge Day

Vorig jaar organiseerde het SGA twee keer een Challenge Day. Meer dan 150 leerlingen uit groep 7 en 8 hielden zich bezig met hersenkrakers en technische uitdagingen. Het was een groot succes! Op woensdag 23 november is er weer een Challenge Day. Kom je ook?

Een dag op het SGA

Een lesdag op het SGA begint om 8.00 uur. Een lesuur duurt steeds 50 minuten, daarna ga je naar een ander lokaal voor weer een ander vak van een andere docent. Na twee lesuren heb je steeds een pauze om te eten, of lekker te kletsen met andere leerlingen, binnen in de kantine of buiten in de tuin. In de 1e klas ben je uit om 13.50 of 15.00.

VWO-advies en niet bang voor een uitdaging?

Heb jij een vwo-advies en ben je nieuwsgierig en niet bang voor een uitdaging? Dan past het SGA bij jou!

Vul het toelatingsformulier klas 1 in en stuur het samen met het getekende Kopie Adviesformulier van de basisschool op naar de school via administratie@gymnasiumarnhem.nl. Of nog leuker, breng het formulier zelf even langs bij de administratie. Na 21 maart hoor je zo snel mogelijk of je bent toegelaten op het SGA.

Ben je toegelaten op het SGA dan ben je vast nieuwsgierig bij wie je in de klas komt. Vóór de zomervakantie organiseren we een kennismakingsmiddag en ontmoet je je klasgenoten. Zo leer je je klasgenoten en de mentor door verschillende activiteiten alvast een beetje kennen.