Van de basisschool
naar….

Het SGA!

Na de online open dagen op 11 en 12 februari en de SGA Live Sessies kun je het SGA nu echt bezoeken! Kom naar de Chalenge Day op dinsdag 8 maart. Ook ouders zijn van harte welkom.

We beginnen om 15:30 uur, je kunt deelnemen aan een rondleiding door de school, tijdens de rondleiding kun je meedoen aan heel veel nieuwe challenges, je maakt kennis met onze leerlingen en docenten en je ervaart de fijne sfeer op het SGA.

Ga jij de uitdaging aan? En zit je in groep 7 of 8?

Kom dan op dinsdag  8 maart  2022 naar de Challenge Day van het SGA! Let op we hebben verschillende nieuwe challenges bedacht!

Je kunt je opgeven via een berichtje naar: link

Een dag op het SGA

Wil je een dagje meelopen op het SGA, je bent van harte welkom! Schrijf je in via deze link

Een lesdag op het SGA begint om 8.00 uur. Een lesuur duurt steeds 50 minuten, daarna ga je naar een ander lokaal voor weer een ander vak van een andere docent. Na twee lesuren heb je steeds een pauze om te eten, of lekker te kletsen met andere leerlingen, binnen in de kantine of buiten in de tuin. In de 1e klas ben je uit om 13.50 of 15.00. Bekijk het lesrooster en de lessentabel op bladzijde 17 in de schoolgids.

VWO-advies en niet bang voor een uitdaging?

Heb jij een vwo-advies en ben je nieuwsgierig en niet bang voor een uitdaging? Dan past het SGA bij jou!

Vul het toelatingsformulier klas 1 in en stuur het samen met het getekende Kopie Adviesformulier van de basisschool op naar de school via administratie@gymnasiumarnhem.nl. Of nog leuker, breng het formulier zelf even langs bij de administratie. Na 21 maart hoor je zo snel mogelijk of je bent toegelaten op het SGA.

Ben je toegelaten op het SGA dan ben je vast nieuwsgierig bij wie je in de klas komt. Vóór de zomervakantie organiseren we een kennismakingsmiddag en ontmoet je je klasgenoten. Zo leer je je klasgenoten en de mentor door verschillende activiteiten alvast een beetje kennen.