Van de basisschool
naar….

Het SGA!

Ben je nieuwsgierig en een tikkie eigenwijs? Dan voel je je thuis op het SGA! Kom gerust kijken en doe mee met de SGA Challenge Day op woensdag 23 november.

Of

Kom een dagje mee lopen in de maanden december 2022 en januari 2023.

Of

Kom kijken tijdens de open dagen op 10 en 11 februari 2023. Binnenkort kun je hier zien hoe je je kunt aanmelden voor de verschillende activiteiten.

Een dag op het SGA

Een lesdag op het SGA begint om 8.00 uur. Een lesuur duurt steeds 50 minuten, daarna ga je naar een ander lokaal voor weer een ander vak van een andere docent. Na twee lesuren heb je steeds een pauze om te eten, of lekker te kletsen met andere leerlingen, binnen in de kantine of buiten in de tuin. In de 1e klas ben je uit om 13.50 of 15.00. Bekijk het lesrooster en de lessentabel op bladzijde 17 in de schoolgids.

VWO-advies en niet bang voor een uitdaging?

Heb jij een vwo-advies en ben je nieuwsgierig en niet bang voor een uitdaging? Dan past het SGA bij jou!

Vul het toelatingsformulier klas 1 in en stuur het samen met het getekende Kopie Adviesformulier van de basisschool op naar de school via administratie@gymnasiumarnhem.nl. Of nog leuker, breng het formulier zelf even langs bij de administratie. Na 21 maart hoor je zo snel mogelijk of je bent toegelaten op het SGA.

Ben je toegelaten op het SGA dan ben je vast nieuwsgierig bij wie je in de klas komt. Vóór de zomervakantie organiseren we een kennismakingsmiddag en ontmoet je je klasgenoten. Zo leer je je klasgenoten en de mentor door verschillende activiteiten alvast een beetje kennen.