Vraag maar raak!

Is het SGA dé school voor jou? Heb je al een keuze gemaakt of twijfel je nog?
Online een school kiezen is best lastig. We helpen je graag bij het maken van je keuze. Heb jij - of hebben je ouders - een vraag over het SGA?

Op woensdagavond 3 maart (18:30-20:30) zit het SGA-team klaar om al je vragen te beantwoorden. Via Teams kun je dan je vragen stellen aan leerlingen, docenten en mentoren. Ook kun je in gesprek met de rector en met het ondersteuningsteam van het SGA. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Deelnemen kan op 3 maart via onderstaande links:

Instructie voor deelname via Teams:

• Je kunt met of zonder Teams-account deelnemen.
  • Neem je deel met een Teams-account? Kies dan voor de optie ‘Uw Teams-app openen’ en volg de stappen.
  • Neem je deel zonder een Teams-account? Kies dan voor de optie ‘Doorgaan in deze browser’. Je wordt dan automatisch naar de digitale bijeenkomst geleid. Vul je naam in.
  • Je kunt de camera en geluid aan of uit zetten.
  • Klik op ‘Deelnemen’. Je komt in de lobby terecht, waar je zult worden toegelaten.
  • Stel je vraag via de chat of live!

10 maart: Online welkom op het SGA!

Op 10 maart ben je weer - online - welkom op het SGA. In de middag kun je je hersens laten kraken tijdens de SGA Challengeday. Laat je uitdagen in een digitaal programma, waarbij je kennismaakt met verschillende vakken, docenten en leerlingen van het SGA!

’s Avonds laten we jou en je ouders in het webinar ‘Van groep 8 naar het SGA’ graag zien hoe wij de overstap van groep 8 naar onze school begeleiden. De chat is daarbij geopend voor al je vragen!

• 10 maart van 14:30 tot 16:00 uur
    Online Challenge Day. Ga jij de uitdaging aan?
    Aanmelden via: administratie@gymnasiumarnhem.nl

• 10 maart van 19:00 tot 20:00 uur
    Webinar met als thema van groep 8 naar het SGA.
    In dit webinar vertellen leerlingen, docenten, mentoren over de overstap van groep 8 naar het SGA.
    Aanmelden via: administratie@gymnasiumarnhem.nl