Professionalisering

Opleidingsschool

Het Stedelijk Gymnasium Arnhem biedt studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen en de HAN opleidingsplaatsen aan in verschillende fasen van hun opleiding tot docent en is daarmee partner voor het Instituut voor leraar en school (ILS). Deze leraren in opleiding (lio) doen praktijkervaring op door het geven van lessen en vergroten hun inzicht in een praktijkgericht onderzoek.  Ervaren docenten binnen de school begeleiden de lio’s.  De school heeft het Keurmerk Samenwerkingsscholen ILS HAN en ILS RU.

Quriuz

Voor permanente professionalisering  van de medewerkers worden veel middelen en mogelijkheden geboden door middel van Quriuz, de huisacademie van Quadraam.  Medewerkers kunnen tal van masterclasses en workshops volgen. Voor informatie zie www.Quriuz.quadraam.nl

VOC

• wo 20 november