Togather

Togather is een leerlingenorganisatie die zich inzet om geld in te zamelen voor  de Stichting Steun Onderwijs Ethiopië (www.steun-onderwijs-ethiopie.nl) (SSOE) die meerdere scholen in Ethiopie ondersteunt.  Het doel van Togather is via deze stichting leerlingen de mogelijkheid te geven naar school te gaan door het betalen van schoolgeld en scholen te helpen bij het aanschaffen van lesmateriaal en computerapparatuur.

Togather - 1

Daarnaast wil Togather de leerlingen uit Nederland en Ethiopië  kennis laten maken met elkaars cultuur en leefwereld. Afgelopen schooljaar zijn drie leerlingen van het SGA ter plekke gaan kijken wat er met het ingezamelde geld gebeurd is. Met verschillende commissies organiseert Togather kleine acties gedurende het schooljaar. Alle leerlingen kunnen lid worden van één van de commissies van Togather.

Togather - 2