Excursieprogramma klas 3

Aktiviteitenweek

Begin juni staat de activiteitenweek gepland voor klas 3. De leerlingen gaan vier dagen op zeilkamp in Friesland of op survivalkamp in de Belgische Ardennen. Zij worden daarbij begeleid door docenten en professionele externe begeleiders. Naast het actief en aan den lijve kennismaken met allerlei vormen van sport leren de leerlingen ook hun jaargenoten beter kennen. Dit vereenvoudigt de overstap naar de clusters in leerjaar 4.

Excursie Essen

In december 2016 brengen de leerlingen een bezoek aan de Duitse stad Essen. Op het programma staat een bezoek aan de Zollverein en de leerlingen gaan naar de  Weihnachtsmarkt. De leerlingen voeren een aantal talige opdrachten uit. Doel: spreekvaardigheid, luistervaardigheid,  en landkunde.
Maaltijden ter plekke zijn voor eigen rekening.

• za 21 april
    • Unicef debattoernooi op het SGA

• ma 23 april
    • Inleveren definitieve cijfers SE-5