• We gaan weer beginnen!

Vanaf 2 juni gaan we weer beginnen op het SGA! Op dit moment zijn we druk bezig om het onderwijs te organiseren voor de leerlingen van klas 1 tot en met 5. Uiteraard met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM. Binnenkort ontvangen leerlingen en ouder(s)/ verzorger(s) een bericht met daarin uitgelegd hoe we het onderwijs eruit gaat zien de komende weken.

• Start Octoplus Masterclasses uitgesteld

Het SGA organiseert samen met het Lorentz Lyceum en het Olympus College masterclasses voor leerlingen van groep 7 en 8 met een vwo(+) niveau.

De leerlingen volgen lessen op de drie VO-scholen en leren zo de scholen kennen en bovendien worden de leerlingen uitgedaagd om te leren en te onderzoeken bij de verschillende vakken.

De start van de Octoplus-masterclasses is uitgesteld tot na de zomervakantie, zodra duidelijk is wanneer we gaan starten laten we dit weten aan alle betrokken leerkrachten en ouders/ verzorgers.