• Schoolboeken 2020-2021

Leerlingen en of ouder(s) hoeven niet zelf de schoolboeken te bestellen voor volgend schooljaar.

De leerling ontvangt het boekenpakket op de eerste schooldag in een doos. Deze doos mag de leerling mee naar huis nemen en hoeft niet op school te worden ingeleverd.
    Bij het boekenpakket ontvangt de leerling een pakbon. Op deze pakbon kan de leerling zien welke boeken hij/zij heeft ontvangen en kan hiermee zijn/haar boekenpakket controleren.

• Mediatheek zoekt hulp!

Het beheer van de mediatheek is in handen van de mediathecaris, Marcel Kaekebeke. Samen met een grote groep ouders verzorgt hij de bezetting in de mediatheek. Ouders vinden het leuk en interessant om via de mediatheek betrokken te zijn bij het SGA. Als u een rol wilt spelen in de mediatheek kunt u contact opnemen met Marcel via m.kaekebeke@gymnasiumarnhem.nl

• Zomervakantie

We wensen alle leerlingen, ouders en medewerkers een hele mooie vakantie toe!

Via onderstaand email adres kunt u indien noodzakelijk contact opnemen met de school:

administratie@gymnasiumarnhem.nl