• Leerlingen weer in Nederland

Vol verhalen en met heel veel nieuwe ervaringen zijn de leerlingen teruggekomen in Nederland en op het SGA.

Wat hebben de leerlingen gedaan in Keratea? De leerlingen hebben Robotica en Science workshops gevolgd en hebben kennis gemaakt met het lokale Griekse leven. Ze hebben de Acropolis en het beroemde Acropolis museum, de Tempel van Poseidon, de zilvermijnen van Lavrio bezocht en hebben een excursie naar het meer van Stymphalia gemaakt, bekend van de Stymphalische vogels (het bevrijden van het land van deze vogels was één van Hercules' Twaalf werken).

• SGA Challenge Day, mis het niet!

Zit je in groep 7 of 8? Kom dan naar de SGA Challenge Day op donderdag 28 november.

VOL

Ben je te laat met aanmelden......... dan kun je een bericht sturen naar administratie@gymnasiumarnhem.nl  dan kijken we of bij voldoende aanmeldingen nog een Challenge Day  kunnen organiseren.

• Leerlingen SGA denken mee over de toekomst van het onderwijs

Vandaag,13 november, zijn leerlingen van het SGA samen met Mirjam Stuiver (rector) aanwezig bij de schoolleiderconferentie van de VO raad. De leerlingen denken na over de toekomst van het onderwijs en de school. Ze hebben via een SWOT inzicht gekregen in wat goed gaat en wat beter zou kunnen. In de toekomstexpositie presenteren de leerlingen de gemaakte poster aan de aanwezige schooleiders en minister Slob.

Wil je ook meedenken over de toeksomt van het onderwijs op het SGA? Kom dan op 26 november meedenken en doen. Samen maken we een toekomstexpostie voor het SGA. Per leerjaar kunnen 5 leerlingen meewerken.

• wo 20 november
    • Groep 8 middag

• vr 22 november
    • Leerlingen klas 5 met geschiedenis in hun pakket excursie naar Bronbeek