Focusdag

2 oktober 2018

Hieronder een paar voorbeelden:

In het spel We Own The School bespreken leerlingen en leraren het onderwijs van nu en het onderwijs in de toekomst op een speelse manier. Zo krijgen alle deelnemrs nieuwe inzichten over het onderwijs en de mogelijkheden om te veranderen/verbeteren. Op een speelse manier komen de leerlingen en medewerkers in aanraking met het onderwijs en kunnen de leerlingen laten weten wat ze nou echt van het onderwijs vinden.

Camron Edsel heeft met zijn passie voor muziek en dans al veel bereikt. Zo heeft hij een TMF-award geworden voor de beste R&B groep. Momenteel geeft hij les in breakdance. Hij zal  in zijn lezing ook een kleine dansdemonstratie geven.

HOPE XXL streeft naar een wereld waarin iedereen zijn of haar leven met ten minste een acht kan waarderen. Daarom hebben de jongeren van HOPE XXL de Liemers List opgesteld: de visie van de jongere generatie op de toekomst. In februari 2015 hebben we HOPE XXL gepresenteerd aan de Verenigde Naties. Zij zijn gevraagd om de leiding te nemen in de uitvoering van de Liemers List. Intussen zitten we zelf ook niet stil: in Nederland gaan we de lijst al uitvoeren, en we blijven onze toekomstvisie verder ontwikkelen.

Wij komen vertellen over onze passie met het helpen van mensen. Wil je meer weten over onze bezigheden en wil je helpen? Kom naar onze lezingen!

• ma 15 oktober

• di 16 oktober