Kick-off Vrienden van het Stedelijk Gymnasium Arnhem

15 mei 2019

Voor een echte vriendenprijs blijf je op de hoogte en in contact. Er zullen zeer regelmatig interessante activiteiten exclusief voor vrienden worden georganiseerd. Daarnaast zal de vereniging bijzondere projecten gaan ondersteunen.

Tevens kunnen de vrienden een netwerk en platform bieden voor de gymnasiasten van nu. Nu en later.

De kick-off is op 28 juni, in de aula van de school in de Thorbeckestraat. Aanvang 20.00 uur. Leuke sprekers en een borrel zijn de basis voor een hernieuwd contact met school en mede-(oud) leerlingen.

Zou je door middel van een post op onze Linked-In pagina (Vrienden van het Gymnasium) of via het mailadres vrienden@gymnasiumarnhem.nl willen aangeven of je komt?

Dank en tot de 28e!

Geen tijd, maar wel belangstelling?

Lid worden kan vanaf 10 Euro per jaar. Meer mag ook. Hoe? Stuur je gegevens,

Naam:

Mailadres:

Telefoonnummer:

naar:

vrienden@stedelijkgymnasiumarnhem.nl

Met dit formulier geef ik .................de Vereniging Vrienden van het Stedelijk Gymnasium Arnhem toestemming om gegevens over mij te verwerken, dit met als doel, jou te kunnen uitnodigen voor toekomstige evenementen, .

• ma 17 juni

SE-2

In deze week bijeenkomst leerlingenpanel

Leerjaar 4 studieverlof