Medezeggenschapsraad

De voornaamste taak van de medezeggenschapsraad is het kritisch volgen van het schoolbeleid en het geven van advies/instemming bij voorgenomen besluiten van de schoolleiding. De medezeggenschapsraad is een goed instrument gebleken om de betrokkenheid van personeel, ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen bij de school te vergroten. De samenstelling van deze raad in 2016-2017 is als volgt: zes personeelsleden, drie ouder(s)/verzorger(s) en drie leerlingen.

De voorzitter van de MR is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer van de school 026-3209840.

De medezeggenschapsraad is bereikbaar via administratie@gymnasiumarnhem.nl.

De oudergeleding van de medezeggenschapsraad is bereikbaar via: ouders.mr.sga@gmail.com

• vr 31 januari
    • Open huis voor leerlingen en ouders van groep 7 en 8 van 18:00 uur tot 21:00 uur

• za 1 februari