Medezeggenschapsraad

De voornaamste taak van de medezeggenschapsraad is het kritisch volgen van het schoolbeleid en het geven van advies/instemming bij voorgenomen besluiten van de schoolleiding. De medezeggenschapsraad is een goed instrument gebleken om de betrokkenheid van personeel, ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen bij de school te vergroten. De samenstelling van deze raad in 2016-2017 is als volgt: zes personeelsleden, drie ouder(s)/verzorger(s) en drie leerlingen.

De voorzitter van de MR is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer van de school 026-3209840.

De medezeggenschapsraad is bereikbaar via administratie@gymnasiumarnhem.nl.

De oudergeleding van de medezeggenschapsraad is bereikbaar via mroudergeleding@gymnasiumarnhem.nl.

• ma 24 september
    • Algemene informatie avond voor ouders van leerjaar 4, 5 en 6

• di 25 september
    • Leerlingbesprekingen, leerlingen volgen verkort rooster

• wo 26 september
    • Leerlingbesprekingen, leerlingen volgen verkort rooster

• vr 28 september
    • Klas 6, leerlingen met tekenen in hun pakket excursie naar Rotterdam.

Klas 4, leerlingen met tekenen in hun pakket excursie naar Wageningen, "Het Depot"