Mediatheek

In het onderwijs van nu speelt de mediatheek een belangrijke rol. De mediatheek is de plaats waar leerlingen zelf informatie verzamelen en bewerken. De mediatheek bevat naast een actuele verzameling geschreven bronnen veel digitale informatie.

mediatheek

Leerlingen hebben in de mediatheek een aantal computers tot hun beschikking, een professionele printer en een rechtstreeks door hen te bedienen kopieerapparaat. Leerlingen hebben een schoolpas waarmee zij prints en kopieën kunnen afrekenen. Het beheer van en toezicht in de mediatheek is in handen van de mediathecaris dhr. M. Kaekebeke en een grote groep ouders. Ouders waarderen de mogelijkheid om via de mediatheek deel te nemen aan het dagelijkse leven van de leerlingen in school. De school hecht veel waarde aan deze verbinding van ouders met de school.

Mediatheek

Thuis boeken reserveren

Vanuit huis boeken reserveren of verlengen?
Dat kan via deze link: stedelijkgymnasiumarnhem.auralibrary.nl
Je komt in het beginscherm voor het zoeken in de catalogus. Ook kan je hier een eigen account aanmaken worden waardoor je van huis uit zelf kunt verlengen, reserveren en bekijken welke boeken je geleend hebt.

• di 20 augustus
    • Start periode 1 tot en met vrijdag 1 november

Ontvangst leerlingen
      10:00 uur ontvangst leerlingen klas 1 in aula, gevolgd door mentorles tot 12:00 uur