Schoolboeken

Iedere leerling dient voor de aanvang van het nieuwe schooljaar in het bezit te zijn van de benodigde boeken.
De boeken bestellen de leerlingen of hun ouders zelf bij Osingadejong educatieve diensten. Nadat de bestelling is geplaatst, levert Osingadejong de boeken op het huisadres af.
Bestellen gaat via de website van www.osingadejong.nl.
Een deel van de benodigde boeken krijgen de leerlingen van school. De leerlingen krijgen deze boeken op de eerste schooldag. Sommige boeken (woordenboeken, atlassen ed) blijven op school en worden in de les ter beschikking gesteld.

• vr 31 januari
    • Open huis voor leerlingen en ouders van groep 7 en 8 van 18:00 uur tot 21:00 uur

• za 1 februari
    • Open huis voor leerlingen en ouders van groep 7 en 8 van 10:00 uur tot 13:00 uur