Software

Al enige tijd is het mogelijk voor ouders en leerlingen in het voortgezet onderwijs om gebruik te maken van de webwinkel ‘slim!direct’ om officiële software voor thuis te bestellen tegen een gereduceerde prijs.
De te kiezen software is mede afhankelijk van de licentieovereenkomsten die onze school heeft afgesloten. Slim ontvangt de online bestellingen en verwerkt de betalingen. Daarna levert Slim de bestelde software.

U kunt hier stap voor stap lezen hoe je een online bestelling bij Slim kunt plaatsen.

Stap 1
Ga naar www.slim.nl en klik Nieuwe Sudent / Ouder en vul het formulier in.
Log in door uw  emailadres in te vullen en het wachtwoord uit het eerder ontvangen emailbericht van Slim. Wachtwoord vergeten? Vul dan alleen het e-mail adres in en klik op verder. Er wordt dan een e-mail met het wachtwoord verzonden.

Stap 2
U komt nu in de digitale winkel, met alle producten waar de instelling rechten voor heeft verkregen.
U kunt selecteren via de lijst van alle producten of op categorie of op leverancier. Bestel de software door de producten aan te vinken en klik vervolgens op bestellen.
Ieder product kan slechts één keer besteld worden. Let goed op de versie, veel software is te koop in de Engelse taal (UK) of de Nederlandse taal (NL).

Stap 3
Kies de plaats waar u de bestelling wilt ontvangen, dit is meestal het huisadres.

Stap 4
Klik op bevestigen om de bestelling definitief te maken of verwijderen om te annuleren. Na bevestigen, ontvangt u via de email de betaalinstructies van Slim.

Stap 5
Let op: Betaal binnen 2 weken, onder vermelding van de gegevens die in het e-mail bericht met betaalinstructies staan. Indien de betaling niet binnen 2 weken is voldaan, wordt de bestelling automatisch verwijderd.

Stap 6
Na ontvangst van de betaling stuurt Slim de software naar het huisadres. U ontvangt een email van Slim op het moment dat de software verstuurd wordt. Controleer altijd bij ontvangst of het de juiste software betreft.

Wanneer er zich bij aanmelding, bestelling of anderszins problemen voordoen, dan dient men altijd contact te zoeken met Slim.nl via het volgende emailadres: slimdirect@slim.nl. De school kan hierin geen enkele rol spelen.

Enkele voorwaarden:

• De software mag niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt
  • Er kan geen aanspraak worden gemaakt op ondersteuning bij installatie en gebruik van de geleverde software.
  • Er worden geen updates van de software verstrekt. Nieuwe versies kunnen als deze beschikbaar komen (opnieuw) worden aangeschaft.
  • Het dupliceren van software is niet toegestaan.

Leveringsvoorwaarden

• Slim levert de bestelde software uit na vooruitbetaling door de besteller.
  • Het retourneren en/of ruilen van gekochte software is niet mogelijk.

Het is niet toegestaan de programmatuur te gebruiken op het moment dat de leerling niet meer ingeschreven staat of op een andere manier niet meer verbonden is aan de instelling (Stedelijk Gymnasium Arnhem).

• di 21 november
    • Inleveren voorlopige SE-3 cijfers in Magister

Studievoorlichting diverse studierichtingen op inschrijving voor klas 3, 4, 5 en 6

14:10 uur infobijeenkomst Honoursprogramma in lokaal B1