Loop een ochtend mee op het Stedelijk Gymnasium

6 februari 2024

We kijken terug op een hele gezellige Open Dag en het is goed om te zien dat zoveel leerlingen interesse in onze school hebben. De laatste maanden hebben we al veel leerlingen ontvangen op onze Challenge Days, bij Octoplus en op onze meeloopochtenden. Op de Open Dag hebben we echter ook te horen gekregen dat sommige kinderen tot hun spijt nog geen gebruik van een meeloopochtend hebben gemaakt. We begrijpen dat het best spannend is om een school te kiezen en dat je dit natuurlijk zo goed mogelijk wil doen. We hebben daarom besloten om toch nog een aantal meeloopochtenden aan te bieden. Op deze ochtend kan je de eerste vier uur van een lesdag (8.00-11.40) eens meelopen met een eersteklasser. Je ziet dan echt hoe een lesdag op onze school gaat.

Wanneer je je hiervoor wil opgeven, kan je dit doen via een mail naar administratie@gymnasiumarnhem.nl. Geef in de mail aan dat je een ochtend mee wil lopen op het Stedelijk Gymnasium.

• Wanneer we je bericht voor 23 februari ontvangen, kan je meelopen in de week van 26 februari tot en met 1 maart.
  • Wanneer we je bericht van 23 februari tot en met 14 maart ontvangen, kan je meelopen in de week van 18 tot en met 22 maart.

Je kan in de mail ook aangeven welke twee dagen je voorkeur hebben. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen doen wij dan ons best om je op één van beide dagen in te delen.